Κέρκυρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του νησιού
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, περιοχές της Κέρκυρας.
Πιο συγκεκριμένα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πρώην κοινότητες Πεντατίου, Χλομοτιανών, Αγίου Ματθαίου, Χλομού Περιβολίου, Αργυράδων, Κουσπάδων, Πετριτή, Αγίου Νικολάου, Λευκίμμης και Οθωνών, καθώς και οι δημοτικές Ενότητες Κερκυραίων, Φαιάκων, Παλαιοκαστριτών, Παρελίων και δημοτικές ενότητες του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Οι περιοχές αυτές κηρύχθηκαν σε κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί, από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου, λόγω της επέλασης της «Βικτώριας».
Να σημειωθεί ότι από τη σφοδρή κακοκαιρία, στις περισσότερες περιοχές σημειώθηκαν κατολισθήσεις, κάποιοι επαρχιακοί δρόμοι σχεδόν καταστράφηκαν, πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και τηλεφωνίας.
SPONSORED
Το Ισραήλ «δεν έχει ενημερωθεί» για συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
22:07
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,4 εκατ. ευρώ
22:06
Μητσοτάκης: «Δεν γεφυρώνεται το χάσμα με Σαμαρά, δεν συμφωνούμε σε όλα με Καραμανλή»
21:59
Το Ιράν δηλώνει ότι δεν υπάρχει η συμφωνία που ανακοίνωσε ο Τράμπ - Άγνοια και από το Ισραήλ
21:52