ΕΛΛΑΔΑ

Πάσσαρης: Διαβουλεύσεις για μεταγωγή στην Ελλάδα - Ξεσπά ο αδερφός του δολοφονημένου αστυνομικού

Πάσσαρης: Διαβουλεύσεις για μεταγωγή στην Ελλάδα - Ξεσπά ο αδερφός του δολοφονημένου αστυνομικού
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οργή από την οικογένεια του αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον Κώστα Πάσσαρη στο ενδεχόμενο ο κακοποιός να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο αδερφός του αρχιφύλακα, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, ύστερα από τη δημοσίευση των εγγράφων από τις ρουμανικές Αρχές προς την ελληνική Δικαιοσύνη όπου δίνουν το «πράσινο φως» για τη μεταφορά του στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

«Ο Πάσσαρης είναι ο Πάσσαρης. Σκότωσε τον αδερφό μας. Θα ξανακάνει και άλλα σε άλλους. Εγώ προσωπικά ούτε να τον δω δεν θέλω. Έχουμε περάσει τα πάνδεινα και μέχρι να πεθάνουμε δεν θα το ξεχάσουμε. Ζητάει συγγνώμη αλλά τι να το κάνω; Εμείς δεν μπορούμε να τον συγχωρέσουμε», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Αλεβιζόπουλος έπεσε νεκρός σε ηλικία 49 ετών. Ο 26χρονος τότε Πάσσαρης τον είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής.

«Γιατί έχει κάνει έφεση; Για να ελαφρύνει τη θέση του; Δεν νομίζω ότι πρέπει να ελαφρυνθεί η θέση του. Έκανε κάποια εγκλήματα και πρέπει να πληρώσει», τονίζει ο αδερφός του αστυνομικού.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ