Κρήτη: Αστυνομικός πήρε κρατούμενο από το τμήμα και τον επέστρεψε μετά από τρεις ώρες
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο αστυνομικοί στην Κρήτη, ύστερα από συμβάν με κρατούμενο.
Συγκεκριμένα σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ένας Αστυνόμος Α’ και ένας Αρχιφύλακας, ενώ εις βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Όπως αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ο Αστυνόμος Α’ μετέβη στην υπηρεσία του Αρχιφύλακα όντας εκτός υπηρεσίας και πήρε από το κρατητήριο έναν άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί για υγειονομική παράβαση. Ο άνδρας ήταν συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα κουμπάρος του.
Ο Αρχιφύλακας ήταν Αξιωματικούς Υπηρεσίας όταν έλαβε χώρα το συμβάν.
Ο Αστυνόμος Α’ επέστρεψε μαζί με τον κρατούμενο ύστερα από περίπου 3 ώρες. Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση.
Οι δύο αστυνομικοί και ο ιδιώτης συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Χειμερινές εκπτώσεις:Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις αγορές τους
01:00
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47