ΕΛΛΑΔΑ

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος: Νεκρή μια ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος: Νεκρή μια ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα
ΡΟΔΙΑΚΗ

Τραγικό θάνατο βρήκε απόψε μια γυναίκα μια από την περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο καθώς το σπίτι της πλημμύρισε και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η στάθμη του νερού ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει στο νησί της Ρόδου οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα, με αποτέλεσμα, δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά.

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο, εντός ή εκτός της πόλης του νησιού.

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας

Εκτός των άλλων προβλημάτων, κατέρρευσε και τμήμα της γέφυρας του ποταμού Μάκκαρη στην περιοχή του Χαρακίου.

82f1a0514ac548a1be319298c0365dc1

Πηγή: Rodiaki.gr

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαλώνας κ. Νεκτάριος Μουστακέλλης, τόνισε πως «είναι πραγματικά ανατριχιαστικές οι εικόνες, ευτυχώς που έκλεισε έγκαιρα η γέφυρα και δεν θρηνήσαμε θύματα».

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε και τον καλό συντονισμό που υπήρξε σήμερα για να μην υπάρξουν προβλήματα:

«Μεριμνήσαμε έγκαιρα σήμερα ώστε να κλείσει για ένα τρίωρο και η γέφυρα του Πλατανερού που περνάει μέσα από την Μαλώνα, απ’ όπου διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία με τις παρακαμπτήριες οδούς. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον έχει τεθεί ξανά στην κυκλοφορία, γιατί είχε κόψει το νησί στα δύο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ