ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο Λαμία: Τι «είδε» ο πραγματογνώμονας στο βίντεο ντοκουμέντο

Θανατηφόρο τροχαίο Λαμία: Τι «είδε» ο πραγματογνώμονας στο βίντεο ντοκουμέντο
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στον παράδρομο της εθνικής οδού στη Λαμία, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 37χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ η 32χρονη σύζυγος του δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Κώστας Χασιώτης, προσπάθησε να προσεγγίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά και κυρίως το βίντεο που κατέγραψε τα μοιραία δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

«Το βίντεο δίνει λύσεις και απαντήσεις σε πολλά προβλήματα. Δυστυχώς στις δικαστικές αίθουσες δεν γίνονται αποδεκτά. Θα πρέπει οι εισαγγελείς να αρχίσουν να τα παίρνουν υπόψιν», είπε ο πραγματογνώμονας. Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είχα αρχίσει να κάνω σενάρια άλλου τύπου. Μήπως μπήκε ο οικογενειάρχης στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψει; Και ερχόταν και ο άλλος και έγινε μετωπική; Όμως εδώ πέρα βλέπουμε μία ιδιαιτερότητα του ατυχήματος, ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο: το σημείο σύγκρουσης είναι η τελική θέση των δύο οχημάτων, δεν μετακινήθηκαν».

Άξιο αναφοράς είναι πως στο βίντεο φαίνεται οδηγός οχήματος αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου να κάνει αναστροφή και να φεύγει από το σημείο χωρίς να δώσει σημασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ