Συμπλοκή Ελλήνων-Γερμανών στο Μοναστηράκι-Τέσσερις τραυματίες (vid)
Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Μοναστηράκι. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.
Σε ρινγκ μετατράπηκε ο εσωτερικός χώρος εστιατορίου που βρίσκεται στο Μοναστηράκι αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν μια παρέα Γερμανών και μια δεύτερη αποτελούμενη από Έλληνες.

Για άγνωστο λόγο, οι δύο παρέες αρχικά λογομάχησαν και εν συνεχεία, όταν τα πνεύματα άναψαν για τα καλά, ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εργαζομένων στο εστιατόριο αλλά και των άλλων θαμώνων.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα που έχουν μεταφερθεί στο Ερυθρό Σταυρό, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία και πήρε καταθέσεις.
Ο Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
16:00
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι την Πέμπτη 26 Μαρτίου
16:00
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55
CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
15:51