ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο 80χρονος που ορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας και παραιτήθηκε μετά τον σάλο

Τι λέει ο 80χρονος που ορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας και παραιτήθηκε μετά τον σάλο

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, ο 80χρονος ο οποίος ορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας και τελικώς παραιτήθηκε μετά τον σάλο που ξέσπασε, μίλησε για την υπόθεση αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εθνικές εκλογές.

Όπως είπε δεν έκανε καμία συναλλαγή με τον πρωθυπουργό, αλλά τόνισε πως παρακάλεσε τον κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν ακόμη αρχηγός της αντιπολίτευσης, να τον τοποθετήσει σε μία τέτοια θέση.

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και συμπλήρωσε:

«Με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα "θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις"», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας ο κ. Πατέρας σημείωσε ότι παρακάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να του δώσει τη θέση καθώς, όπως είπε, είχε τα απαραίτητα προσόντα.

«Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα», συνέχισε.

Ο κ. Πατέρας ισχυρίστηκε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του.

Η προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα», είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση.

Καταλήγοντας, ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ