Λέκκας: Ο σεισμός μεταξύ Κρήτης-Κυθήρων δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της Αλβανίας
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας, σχετικά με τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ Κρήτης και Κυθήρων.
Όπως είπε ο κ. Λέκκας το εστιακό βάθος της δόνησης είναι αρκετά μεγάλο και εκτίμησε ότι «δεν θα έχουμε συνέχεια. Συνήθως αυτοί δεν συνοδεύονται από μεγάλη μετασεισμική ακολουθία».
Ο σεισμός, όπως συμπλήρωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ήταν ενδιάμεσου βάθους και όχι κοντά στην επιφάνεια.
Καταλήγοντας ξεκαθάρισε ότι ο σεισμός αυτός «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη φονική δόνηση που συγκλόνισε την Αλβανία», χθες.
ΚΟΣΜΟΣ
Η ιστορική καρφίτσα της Ελισάβετ Β΄ που έκλεψε τις εντυπώσεις στην επίσκεψη του Καρόλου στις ΗΠΑ (pics)
12:38
ΕΛΛΑΔΑ
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προειδοποεί τους κτηνοτρόφους για εξαπατήσεις λόγω αφθώδους πυρετού
12:31
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροβολισμοί στον ΕΦΚΑ: «Τον σημάδεψε με την καραμπίνα και του είπε "σκύψε"» - Τι λένε μάρτυρες στο CNN Greece
12:27
ΚΟΣΜΟΣ
Μια νέα ανακάλυψη στο Νησί του Πάσχα θα μπορούσε να ξαναγράψει την ιστορία όπως τη γνωρίζουμε
12:17
TECH