ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Μειώθηκε η ποινή πατέρα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του

Ηράκλειο: Μειώθηκε η ποινή πατέρα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του
INTIME

Στην ενοχή του πατέρα που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του από την ηλικία των 11 ετών, κατέληξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Στον πατέρα, που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 9 μηνών, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Σε πρώτο βαθμό, ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 32 ετών, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της κόρης του.

H υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το 2015 όταν η 22χρονη – σήμερα φοιτήτρια – κατήγγειλε ότι σε ηλικία 11 χρόνων είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία η 22χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχε βιώσει στα χέρια του άνδρα.

Μάλιστα η 22χρονη ξέσπασε πολλές φορές σε λυγμούς λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της κοπέλας, η οποία ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστών ότι δεν πιστεύει τα όσα καταγγέλλει η αδελφή της.

Όπως τόνισε πρόκειται για σκευωρία επειδή ο πατέρας τους ήταν αυστηρός. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση της γιαγιάς – μητέρας του κατηγορουμένου- και ο θείος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ