Συμπλοκή ακροδεξιών γερμανών με αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι
Στο παρά πέντε απετράπη γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ακροδεξιούς στην Αθήνα.
Η αρχή έγινε αργά χθες το βράδυ όταν άτομα από τις δυο ομάδες συναντήθηκαν σε ταβέρνα στο Μοναστηράκι.
Η ομάδα των ακροδεξιών Γερμανών -δεν αποκλείεται λένε οι αρχές -να είχαν έρθει στη χώρα μας για τον εορτασμό αύριο από τα 20 χρόνια των Ιμίων.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών, που δεν αποκλείεται να τους παρακολουθούσαν από νωρίς, ήρθε στα χέρια και τους ακροδεξιούς με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν και να επικρατήσει ένταση στο σημείο όπου έφτασαν αστυνομικοί αλλά και αξιωματικοί της κρατικής ασφαλείας. Ακόμη δεν έχουν ληφθεί επίσημες καταθέσεις ενώ σε σάιτ αντιεξουσιαστών υπάρχει ανάρτηση για το περιστατικό.
Ανησυχία για τις παράλληλες συγκεντρώσεις
Πάντως από το πρωί οι επιτελείς της Κατεχάκη βρίσκονται σε συσκέψεις καθώς αύριο το μεσημέρι έχουν εξαγγείλει συγκέντρωση στη Ρηγίλλης για την ημέρα μνήμης των Ιμίων η Χρυσή Αυγή.
Παράλληλα, αντιεξουσιαστές προγραμματίζουν συγκέντρωση στο ίδιο σημείο. Οι τελικές αποφάσεις για το σχεδιασμό της αστυνομίας θα παρθούν σήμερα και μάλιστα δεν αποκλείεται αστυνομικοί να βρίσκονται από απόψε το βράδυ στη Ρηγίλλης για να περιπολούν στο σημείο.
Διαβάστε επίσης
Συμπλοκή Ελλήνων-Γερμανών στο Μοναστηράκι-Τέσσερις τραυματίες (vid)
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν είναι το τέλος του κόσμου», «δεν ζούμε στο Μεσαίωνα»: Τι λένε έφηβοι και γονείς για το μπλόκο στα social media
17:10
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας - Σε πλήρη λειτουργία ο αναβαθμισμένος άξονας (pics)
17:02
Κοινή δήλωση δέκα Ευρωπαίων ηγετών χαιρετίζει την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν: Συνυπογράφει ο Μητσοτάκης
16:54
Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία το Πάσχα - Αποσύρονται νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο
16:50