Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Πώς δρούσε νεαρός που είχε «ρημάξει» καταστήματα στα νότια προάστια
Ο φόβος και ο τρόμος ιδιοκτητών καταστημάτων με τυχερά παιχνίδια είχε γίνει ένας νεαρός στα νότια προάστια, ο οποίος είχε βρει τον πιο απλό τρόπο να εισβάλει στις επιχειρήσεις τους.
Πιο συγκεκριμένα, έσπαγε με πέτρες τις τζαμαρίες και αμέσως μετά έμπαινε στο εσωτερικό του καταστήματος, αρπάζοντας ταμειακές μηχανές αλλά και τυχερά παιχνίδια.
Όλο και συχνότερα, υπάλληλοι και ιδιοκτήτες έβλεπαν τα πρωινά ότι οι τζαμαρίες ήταν σπασμένες και διαπίστωναν ότι έλειπαν χρήματα.
Μάλιστα, σε φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του και δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται η δράση του νεαρού, την ώρα που σπάει την είσοδο επιχείρησης στον Άλιμο.
Ο νεαρός είχε διαρρήξει τουλάχιστον επτά καταστήματα με αυτό τον τρόπο, μέχρι που έπεσε στα χέρια των Αρχών ασφαλείας. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν σεσημασμένος για τα ίδια αδικήματα -κλοπές και διαρρήξεις.
Στην Ουάσιγκτον ο Ν. Δένδιας: Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
17:50
Συναγερμός για την εξαφάνιση 64χρονου από τον Πειραιά
17:42
Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε την καθηγήτριά του - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
17:39
Μάργκοτ Ρόμπι: Mε κόσμημα άνω των 100 καρατίων στην πρεμιέρα της ταινίας «Ανεμοδαρμένα Ύψη» (pics)
17:36