ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της φίλης του

Κρήτη: Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της φίλης του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ενώπιον του ανακριτή να βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 40χρονος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 31 ετών φίλης του, στο Ηράκλειο της Κρήτης

Η 31χρονη βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο σπίτι της και ενώ αρχικά ο θάνατός της συνδέθηκε με τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών που βρέθηκαν στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός της, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος, το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν ήταν δολοφονία, αλλά παραδέχεται ότι υπήρξε ένας έντονος καβγάς μεταξύ τους, με τον ίδιο να φεύγει από το σπίτι αφήνοντάς την ζωντανή.

Επίσης, αντικρούει τα όσα προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, υποστηρίζοντας ότι το έγγραφο από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ως αίτιά θανάτου της 31χρονης τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόνο αυτό, χωρίς να γίνεται σαφές από που αυτές προήλθαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ