Επιχείρηση σε δομή φιλοξενίας στη Θήβα – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί
Ναρκωτικά, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, μεταλλικές ράβδοι αλλά και μια μεταλλική λάμα εντόπισαν οι αστυνομικοί που χτες έκαναν εκτεταμένη έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα.
Το προηγούμενο διάστημα, είχαν σημειωθεί δύο αιματηρά περιστατικά με αλλοδαπούς να συμπλέκονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα σε μια περίπτωση να τραυματιστούν από μαχαίρι τρία άτομα και στη δεύτερη περίπτωση ένας άνθρωπος.
Χτες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Χαλκίδας, καθώς επίσης και διμοιρίες από τη Βοιωτία πήγαν στο κέντρο φιλοξενίας και έκαναν έλεγχο συνολικά σε 98 άτομα ενώ μπήκαν και σε εννέα οικίσκους.
Συνελήφθησαν 14 αλλοδαποί από το Τσαντ, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία οι οποίοι διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας και οι Αρχές εντόπισαν μικροποσότητα χασίς, έξι μεταλλικές ράβδους, αναδιπλουμένους σουγιάδες αλλά και αδασμολόγητα τσιγάρα.
Η επιχείρηση έγινε καθώς όπως είχαν διαπιστώσει οι αστυνομικοί, υπήρχαν ομάδες παραβατικών μέσα στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργούσαν εντάσεις ενώ δεν αποκλείεται η επιχείρηση να επαναληφθεί εάν οι συμπλοκές συνεχιστούν.
Ράμα: «Οι Έλληνες νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αλλά δεν είναι»
19:06
Φωτιά στον Νέο Κόσμο: Κοντά στο σταθμό του μετρό Άγιος Ιωάννης
18:58
Ρωσία: Μειώθηκαν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:53
Πηγές ΝΔ: «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όσα υπέγραφε»
18:45