ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στα Γρεβενά: Προφυλακιστέοι ο 45χρονος και η μητέρα της 12χρονης

Βιασμός στα Γρεβενά: Προφυλακιστέοι ο 45χρονος και η μητέρα της 12χρονης
Φωτογραφία Αρχείου ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη στα Γρεβενά, αλλά και η μητέρα της ανήλικης που φέρεται να συναινούσε στη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της έναντι αμοιβής. 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η προφυλάκιση αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Κατά την έλευσή τους στο Δικαστικό Μέγαρο, οι δύο κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή συγκεντρωμένων, που τους αποδοκίμασαν εντόνως.

Ο 45χρονος ζητά να παντρευτεί το θύμα του

Να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως ο κατηγορούμενος, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε να παντρευτεί το θύμα του.



Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grevenamedia.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 47χρονο στο σπίτι του.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν πως οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση και από το ανήλικο θύμα του.

Ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μέσα στο σπίτι του, στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ