Ακυβέρνητο πλοίο ανοιχτά της Μυτιλήνης
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει εμπορικό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυτιλήνης με το 14μελές του πλήρωμα να έχει μεταφερθεί με ασφάλεια στη Σκύρο.
Το πλοίο εξέπεμψε SOS το πρωί της Τετάρτης με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός για να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο παραπλέοντα πλοία, καθώς και δύο ελικόπτερα, ενώ έσπευσε και ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού, ένα του Πολεμικού Ναυτικού και τρία παραπλέοντα.
Το πλοίο που έχει σημαία Λιβερίας και 14 μέλη πληρώματος ουκρανικής καταγωγής έχει πάρει κλίση λόγω μετατόπισης φορτίου.
Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, τα 14 μέλη του πληρώματος παρελήφθησαν από ελικόπτερα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Σκύρο.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56