Σουφλί: Κλειστά σχολεία λόγω έντονων καιρικών φαινομένων
Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει σήμερα και τον δήμο Σουφλίου.
Μάλιστα, οι μαθητές των οικισμών του ορεινού όγκου δεν προσήλθαν στα σχολεία σήμερα, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Ειδικότερα, κλειστά είναι τα σχολεία στο Σιδηροχώρι, τον Πετρόλοφο, το Μεγάλο Δέρειο, τη Ρούσσα, το Γονικό, τη Σιδηρώ και την Αγριάνη.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, η συνεχιζόμενη έως και αυτή τη στιγμή χιονόπτωση, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες (-3 βαθμούς Κελσίου), δημιούργησαν παγετό και ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, χαρακτηριστικά που δεν καθιστούν ασφαλή τη μετακίνηση των μαθητών.
Σε αρκετά σημεία του ορεινού όγκου η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, ενώ συνιστάται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

Πηγή: e-evros.gr
Σύμφωνα με τον κ. Καλακίκο, η ετοιμότητα του δήμου για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και ήδη εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες του δήμου Σουφλίου και της Περιφέρειας εργάζονται από την πρώτη στιγμή και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Πηγή: e-evros.gr
Χρηματικά ποσά μέσω IRIS: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ - Τι ισχύει για το χαρτζιλίκι
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
02:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30