«Πρεμιέρα» για τα διόδια στην Ασπροβάλτα – Τι θα πληρώσουν οι οδηγοί
Σε λειτουργία μπαίνουν από σήμερα Τετάρτη τα διόδια της Ασπροβάλτας στο νομό Θεσσαλονίκης, ενώ το επόμενο διάστημα ενεργοποιούνται οι πλευρικοί σταθμοί στη Μέστη, στο Γαληψό και στο Βαγιοχώρι.
Η λειτουργία του νέου σταθμού είχε προαναγγελθεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση που περιελάμβανε και τα διόδια Ωραιοκάστρου, τα οποία λειτουργούν ήδη από την περασμένη Τετάρτη.
Τα ΙΧ αυτοκίνητα θα χρεώνονται με 0,90 ευρώ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,60 ευρώ, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 2,30 ευρώ και τέλος, τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 3,20 ευρώ.
Εντωμεταξύ στις 15 Ιανουαρίου του 2020 αναμένεται να τεθού σε λειτουργία και τα διόδια στον Στρυμονικό. ενώ το επόμενο διάστημα ενεργοποιούνται οι πλευρικοί σταθμοί στη Μέστη, στο Γαληψό και στο Βαγιοχώρι.
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52