Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τη μήνυση εναντίον του

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.
Η διαδικασία ήταν συνοπτική, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.
Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά, ενώ από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
Τη μήνυση είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο του 2017 ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, Κώστας Μάντζαρης, μετά τον διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άνδρες έξω από το Εφετείο, όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (20/07): Υψηλός κίνδυνος σε 32 περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Ιουλίου)
06:30
Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
ΔΥΠΑ: Στον αέρα τα προσωρινά αποτελέσματα για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων
05:00