ΕΛΛΑΔΑ

Cosmote: διπλασιάζει τα GB σε υπηρεσίες δεδομένων κινητής

Cosmote: διπλασιάζει τα GB σε υπηρεσίες δεδομένων κινητής
ΙΝΤΙΜΕ

H Cosmote ήταν ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανταποκρίθηκε στην προτροπή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση στις χρεώσεις των υπηρεσιών δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία μετά και τη συνάντηση που είχε ο τελευταίος με τους επικεφαλής των τριών εταιρειών του κλάδου.

Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε κατ’ αρχήν ότι διπλασιάζει τα GB στα πακέτα Giga Max, τα οποία μπορεί κάποιος συνδρομητής συμβολαίου να προσθέσει στα GB που περιλαμβάνει το συμβόλαιο του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή ανά GB στα εν λόγω πακέτα να κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Cosmote είχε αυξήσει και τον περασμένο Ιούλιο τον όγκο των δεδομένων στα πακέτα Giga Max χωρίς να αυξήσει την τιμή τους.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες σχετικές ανακοινώσεις για προσφορές και αύξηση των δεδομένων μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά τα νέα πακέτα Giga Max προσφέρουν 10 GB (από 5 GB) το μήνα έναντι 9,90 ευρώ, 20 GB (από 10 GB) έναντι 14,90 ευρώ και 40 GB (από 20 GB) έναντι 19,90 ευρώ.

Επιπλέον, η Cosmote ανακοίνωσε μία προσφορά για τα προγράμματα κινητής Cosmote Mobile, τα οποία αφορούν νέες συνδέσεις, και σε συνδυασμό με τα νέα πακέτα δεδομένων Giga Max παρέχουν πολλαπλάσια GB σε προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα, στο Cosmote Mobile S (300 λεπτά ομιλία, 300 SMS) σε συνδυασμό με το Giga Max, φθάνει να προσφέρει 10,5 GB (από 1,5 GB) με την τιμή προσφοράς στα 34,90 ευρώ το μήνα. Η ονομαστική τιμή του ίδιου πακέτου (χωρίς το Giga Max) είναι αυτή τη στιγμή επίσης στα 34,90 ευρώ.

Στο Cosmote Mobile M (600 λεπτά ομιλίας, 600 SMS) τα GB -σε συνδυασμό με το Giga Max- φθάνουν στα 21,5 GB (από 3 GB) με την τιμή στα 44,90 ευρώ. Η ονομαστική τιμή του ίδιου πακέτου (χωρίς το Giga Max) είναι αυτή τη στιγμή επίσης στα 44,90 ευρώ.

Στο Cosmote Mobile L (2000 λεπτά ομιλίας, 2000 SMS) τα GB -σε συνδυασμό με το Giga Max- φθάνουν στα 25 GB (από 8 GB) με την τιμή στα 59,90 ευρώ. Η ονομαστική τιμή του ίδιου πακέτου (χωρίς το Giga Max) είναι αυτή τη στιγμή επίσης στα 64,90 ευρώ.

Στο Cosmote Mobile XL (απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 4000 SMS) τα GB -σε συνδυασμό με το Giga Max- φθάνουν στα 35 GB (από 20 GB) με την τιμή στα 79,90 ευρώ. Η ονομαστική τιμή του ίδιου πακέτου (χωρίς το Giga Max) είναι αυτή τη στιγμή επίσης στα 89,90 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ