Wind: Μειώνει το πάγιο στην υπηρεσία unlimited GB
Τη δική της προσφορά όσον αφορά στην προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστική η χρήση των smartphones για πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανακοίνωσε η Wind Ελλάς.
H εταιρεία ανακοίνωσε ότι μειώνει το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας unlimited GB που παρέχεται στους συνδρομητές συμβολαίου με κάποιο από τα προγράμματα W. Συγκεκριμένα, το μηνιαίο πάγιο μειώνεται στα 15 ευρώ από 20 ευρώ με τη μείωση της τιμής να είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται ότι η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα για κατανάλωση απεριόριστου όγκου δεδομένων. Απλά, υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης και μετά την κατανάλωση 15 GB για χρήση εντός Ελλάδος, συνεχίζεται η απεριόριστη χρήση mobile Internet με μειωμένη ταχύτητα έως και 1Mbps μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.
Κλειστοί δρόμοι σε Αχαρνών και Φερών - Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε καφετέρια
07:13
Η επόμενη μέρα στην Κρήτη: Ξεκινούν σήμερα οι αυτοψίες - «Απόβαση» κυβερνητικού κλιμάκιου στο νησί
07:09
Καιρός σήμερα: Υποχωρούν οι βροχές και οι άνεμοι - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Οκτωβρίου)
06:30