Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία στη Θεσσαλονίκη
Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πορεία φοιτητικών συλλόγων και εκπροσώπων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Η πορεία ξεκίνησε από την Καμέρα και κινούνται προς τα ανατολικά σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας πανό με συνθήματα στη μνήμη του δολοφονημένου μαθητή αλλά και κατά του τελεσίγραφου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την εκκένωση των καταλήψεων.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, η πορεία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, καθώς υπήρχε διαφωνία για το ποιο μπλοκ θα μπει στην κεφαλή.
Οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν τελικά την πορεία τους και οι φοιτητές αποσπάστηκαν και θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή πορεία.
SPONSORED
Βρέθηκε στο... προαύλιο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας το ιατρικό μηχάνημα που εκλάπη
12:01
Πέντε νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας
11:53
Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ΔΕΗ - Πώς θα μοιραστούν τα κεφάλαια
11:46
Καμία χαλάρωση το καλοκαίρι για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - Πού καταγράφονται νέα κρούσματα
11:45