ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι δείχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι δείχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο στις 19 Νοεμβρίου του 2017 και βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες αργότερα, σε βραχώδη τοποθεσία, μετά τα ευρήματα του πορίσματος του ειδικού πραγματογνώμονα που έχει ήδη παραδοθεί στην οικογένεια.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί.

«Στη φερόμενη εκδοχή της πτώσης του σώματος του φοιτητή από το ύψος του βράχου από τα 88 μέτρα στα 42 μέτρα (σ.σ. όπου βρέθηκε το φούτερ του Νικόλα Χατζηπαύλου και αποτελεί σημείο αναφοράς για την έρευνα), το θύμα θα είχε αποκτήσει ταχύτητα 108 χιλιόμετρα την ώρα και η δύναμη που θα δεχόταν το σώμα του θα ήταν 2,5 τόνοι», δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό Star, o κ. Μαδιάς.

Προσφυγή στον Άρειο Πάγο για να ανοίξει η υπόθεση

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με ένα και μόνο αίτημα: να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες, αλλά και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό και κάνουν λόγο για δολοφονία του 21χρονου.ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ