Πολύνεκρο ναυάγιο με πρόσφυγες στα ανοιχτά των τουρκικών ακτών
Τουλάχιστον 33 νεκροί είναι ο έως τώρα απολογισμός του ναυαγίου που σημειώθηκε ανοικτά των τουρκιών ακτών σύμφωνα με εκπρόσωπο της τουρκικής ακτοφυλακής
Το ναυάγιο σημειώθηκε έπειτα από ανατροπή του πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες με κατεύθυνση την Ελλάδα.
Οι μετανάστες είχαν αναχωρήσει από την τουρκική επαρχία Τσανάκκαλε και κατά τα φαινόμενα προσπαθούσαν να φθάσουν στη Λέσβο.Άγνωστος είναι για την ώρα ο αριθμός των αγνοούμενων.
Σύμφωνα με το τουρκικό ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η τουρκική ακτοφυλακή διέσωσε 43 μετανάστες.
Ανάμεσα στους μετανάστες σήμερα βρίσκονταν Σύροι και Αφγανοί, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου ο οποίος μετέδωσε ότι οι επιχειρήσεις έρευνας συνεχίζονται.
ΑΓΟΡΕΣ
Reuters: Οι αγορές προεξοφλούν τουλάχιστον μια αύξηση στα επιτόκια της ΕΚΤ φέτος
14:09
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 7ο Διεθνές Σεμινάριο Ώμου “Athens Shoulder Course 2026”
14:07
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα προθεσμία στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
14:01
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία ταξί: Η συγκέντρωση και πορεία των οδηγών προς τη Βουλή (pics)
13:53
ΚΟΣΜΟΣ