ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Ένας 30χρονος στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Ένας 30χρονος στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
CNN Greece

Ένας 30χρονος Ρομά, σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές, είναι -σύμφωνα με την αστυνομία- ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι Αρχές, που έχουν στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναγνώρισαν.

Έπειτα, οι Αρχές τον αναζήτησαν στο σημείο που δηλώνει ότι μένει, όμως, έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, η εξαφάνισή του είναι αδικαιολόγητη.

Αστυνομικοί της διεύθυνσης Κορίνθου κάνουν συνεχώς εφόδους σε καταυλισμούς στην περιοχή, αλλά και σε σημεία που συχνάζει ο 30χρονος Ρομά, στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα, συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν το ΙΧ όχημα των δραστών, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για δύο αυτοκίνητα που θεωρούνται ύποπτα και τα ψάχνουν για DNA και αποτυπώματα.

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: «Σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ