Απορρίφθηκε το νέο αίτημα Κουφοντίνα για 9ήμερη άδεια
Το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια εννέα ημερών από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου, απορρίφθηκε.
Ειδικότερα, το Πειθαρχικό συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβέτειας αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του καταδικασμένου σε έντεκα φορές ισόβια Κουφοντίνα, ώστε το ζήτημα να παραπεμφθεί ξανά στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση.
Να σημειωθεί πως ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα, από όταν μεταφέρθηκε στον Βόλο από τις φυλακές Κορυδαλλού.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: magnesianews.gr
Photo 2/6
Πηγή: magnesianews.gr
Photo 3/6
Πηγή: magnesianews.gr
Photo 4/6
Πηγή: magnesianews.gr
Photo 5/6
Πηγή: magnesianews.gr
Photo 6/6
Πηγή: magnesianews.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Χτύπημα στην καπνοδόχο ενεργειακού σταθμού στην Εσθονία από ρωσικό drone
10:02
ΕΛΛΑΔΑ
25η Μαρτίου: Πυρετός προετοιμασιών στο κέντρο της Αθήνας για την παρέλαση (pics)
10:02
ΚΟΣΜΟΣ
Αυτοί είναι οι όροι του Ιράν για τερματισμό του πολέμου: Από ολικό κλείσιμο αμερικανικών βάσεων έως νέο καθεστώς στα Στενά του Ορμούζ
09:51
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΟΕ: «Έτοιμος» για νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου λόγω του πολέμου
09:40
ΕΛΛΑΔΑ