ΕΛΛΑΔΑ

«Με κλωτσούσε στην κοιλιά»: Συγκλονίζει ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση από πατέρα συμμαθήτριάς του

«Με κλωτσούσε στην κοιλιά»: Συγκλονίζει ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση από πατέρα συμμαθήτριάς του
Screen grab

Συγκλονίζει ο 10χρονος από τις Φιλιππίνες που δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριάς του στο Δημοτικό σχολείο των Αμπελοκήπων. 

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας θέλησε να τιμωρήσει για μια μικρή παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ της κόρης του και του 10χρονου.

Ο Θοδωρής, σοκαρισμένος ακόμα από το περιστατικό, περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Ήρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα "Συγγνώμη κύριε. Είπα συγγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό". Με χτύπαγε για περίπου πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας», λέει το παιδί.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 6/12, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 10χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.



Τα δύο παιδιά μάλωσαν και όταν σχόλασαν το κορίτσι το είπε στον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτός να δείρει το άλλο παιδί.

Επενέβησαν η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, οι οποίοι μετέφεραν το αγόρι στο νοσοκομείο, μαζί με την μητέρα του, που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η διευθύντρια και η μητέρα του 11χρονου, υπέβαλαν μήνυση το απόγευμα της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο δράστης, μετά την πράξη του, εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν, γι' αυτό σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ