Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών για ένα κινητό
Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν μια ομάδα Πακιστανών επιτέθηκε εναντίον τριών Αλγερινών, τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, περίπου δέκα Αλγερινοί προσέτρεξαν στο σημείο, για να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους και η συμπλοκή γενικεύτηκε.
Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, με τους περισσότερους από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο να τρέπονται σε φυγή.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 12 προσαγωγές ατόμων, τα οποία λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αφορμή για τη συμπλοκή στάθηκε η κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου. Ένας Αλγερινός πήρε από την τσέπη ενός Πακιστανού το κινητό του τηλέφωνο, όμως έγινε αντιληπτός πριν προλάβει να διαφύγει. Τότε ο Πακιστανός κάλεσε ομοεθνείς του από γειτονικό κατάστημα και ακολούθησε συμπλοκή.
Από τη Ραφήνα ξεκίνησαν οι δράσεις του προγράμματος για την προστασία των θαλασσών “Ocean Stewards”
13:17
Πώς τα 500 δισ. δολάρια για διόδια από τα Στενά του Ορμούζ θα άλλαζαν για πάντα τη μορφή της Μέσης Ανατολής
13:12
Η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν - Τι αποκάλυψε ο Βανς
13:07
ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2027: Σκέρτσος για μπλόκο στα Social Media ανηλίκων: Το επιχειρηματικό μοντέλο από τις πλατφόρμες λειτουργεί χωρίς όρια - Να δούμε και το ζήτημα των κυρώσεων
13:00