ΕΛΛΑΔΑ

«Ζητώ συγγνώμη και τελείωσε εδώ»: Τι υποστηρίζει ο πατέρας που χτύπησε 10χρονο μαθητή

«Ζητώ συγγνώμη και τελείωσε εδώ»: Τι υποστηρίζει ο πατέρας που χτύπησε 10χρονο μαθητή
Screengrab

Για «κακή στιγμή» έκανε λόγο ο 53χρονος πατέρας μαθήτριας Δημοτικού που χτύπησε 10χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες σε σχολείο των Αμπελοκήπων.

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα να το συνεφέρω τρεις ώρες το παιδί. Είναι χτυπημένο στην πλάτη» είπε ο πατέρας του κοριτσιού, μιλώντας στο Star.

Παράλληλα δήλωσε ότι σε επικοινωνία του με τη διευθύντρια για προηγούμενα επεισόδια, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να διώξει τον 10χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι «το παιδί είναι άγριο».

Όσον αφορά την ημέρα του συμβάντος, υποστήριξε ότι «δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ*** τη μάνα σου” και επιτέθηκε αυτό. Κι έφαγε μια σφαλιάρα». Ενώ συμπλήρωσε πως: «κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο».

Ακόμη, τόνισε ότι δεν είναι ρατσιστής: «Το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις».

Ο 53χρονος που χειροδίκησε εναντίον του ανήλικου μαθητή δήλωσε ότι έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του.

«Τους ζητώ συγγνώμη και τελείωσε εδώ η δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» κατέληξε.
«Με κλωτσούσε στην κοιλιά»


Το παιδί, ακόμη σοκαρισμένο ακόμα από το περιστατικό, περιέγραψε πριν λίγες ημέρες τη στιγμή της επίθεσης στο δελτίο ειδήσεων του Star:

«Ήρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα "Συγγνώμη κύριε. Είπα συγγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό". Με χτύπαγε για περίπου πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας», δήλωσε το παιδί.ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ