ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά σε μονοκατοικία στην Κέρκυρα

Μεγάλη φωτιά σε μονοκατοικία στην Κέρκυρα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευής φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι της πόλης της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Πυροσβεστική καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθεί σε σπίτια που βρίσκονται δίπλα.

Κατά το corfutvnews.gr, μια γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι με το παιδί της, για να γλιτώσει από τις φλόγες. Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες με ανυψωτικό μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου του νησιού κατάφεραν να διασώσουν έναν άνδρα που κρεμόταν από τα κεραμίδια του τρίτου ορόφου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας έχουν μεταφερθεί συνολικά τρία άτομα: Μια τριμελής οικογένεια - ο πατέρας, η μητέρα και το παιδί της.

Η γυναίκα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα, πάντα με το corfutvnews.gr, o πατέρας φέρεται να είναι σε κρισιμότερη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά προήλθε από τους θερμοσυσσωρευτές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ