Βιαστική… επιβάτιδα: Κοριτσάκι γεννήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο ιατρείο του ΕΚΑΒ, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.
Η μητέρα του, που μόλις είχε φτάσει στη χώρα, αισθάνθηκε τους πρώτους πόνους στο αεροδρόμιο και, όπως είναι φυσικό, μετέβη στο ιατρείο του ΕΚΑΒ.
Οι γιατροί Βασίλειος Κεκέρης και Ευάγγελος Πρέκας, ο νοσηλευτής Αθανάσιος Χατζής και οι διασώστες Σωτήριος Μπάκας και Μανώλης Λινάρδεος έσπευσαν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους.
Ο τοκετός εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα και μητέρα και κόρη διακομίσθηκαν με Κινητή Ιατρική Μονάδα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για περαιτέρω παρακολούθηση.
Η ομάδα του ΕΚΑΒ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανάρτησε στο μπλογκ του μια φωτογραφία με τη μικρή… βιαστική επιβάτιδα.

Πηγή: EKABNews
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26