ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της συζύγου του κομμωτή για την επίθεση

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της συζύγου του κομμωτή για την επίθεση

Η γυναίκα του γνωστού κομμωτή και make up artist, Πάνου Καλλίτση μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το θρίλερ της επίθεσης από ληστές και τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς. Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς αναρρώνει μετά το χειρουργείο ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους, την ώρα που έμπαινε με τη σύζυγό του στο σπίτι του στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με την σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η σύζυγος του κομμωτή, Έλενα Χριστοπούλου, αυτή και ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκαν τέσσερις σφαίρες, την πρώτη την έριξαν στο τζάμι του αυτοκινήτου, η δεύτερη την βρήκε στο χέρι και οι άλλες δύο χτύπησαν τον make up artist στο στήθος και τα πόδια. «Με το που μπήκαμε στο γκαράζ μας είδαμε, από δεξιά κι αριστερά, δύο ανθρώπους με δύο πιστόλια να μας σημαδεύουν. Κατόπιν, επειδή ο Πάνος κλείδωσε το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδανε και έριξαν την πρώτη σφαίρα στο τζάμι, σ’ εμένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να μας βγάλουν έξω. Όταν συνέβη αυτό άνοιξα την πόρτα, βγήκα και τους είπα "Παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μη ξαναρίξετε όμως". Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. Δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες τώρα, γιατί δεν τις θυμάμαι και καλά. Το σοκ είναι μεγάλο. Με τα πολλά βγήκαμε έξω... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής. Όταν αυτοί άρχισαν να φέρονται κάπως σε εμένα, ο Πάνος, όντας χτυπημένος, και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους. Εγώ με κάποιο τρόπο έφυγα προς τα πίσω και άρχισαν να τρέχω στον δρόμο και να φωνάζω βοήθεια και ότι μας σκοτώνουν. Τον Πάνο όμως τον είχαν χτυπήσει στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε ένα μεγάλο χειρουργείο, ευτυχώς ήταν όλα καλά. Οι γιατρό μιλάνε για ένα θαύμα! Είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικότερο!» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Καλά Καθούμενα, ενημέρωσε τους παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, αλλά και τον κόσμο πως «Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το πω για να ηρεμήσουν όλοι όσοι τον ξέρουν και τον αγαπούν» ενώ πρόσθεσε ότι «η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ