Μπλόκο στον Κουρουμπλή επεφύλασσαν οι αγρότες της Κρήτης
Κρατώντας πανό με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τους αγρότες», οι αγρότες στη Βιάννο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμιρά στην Κρήτη, πραγματοποίησαν ολιγόωρο μπλόκο στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του FlashNews.gr, οι αγρότες εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό και τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Στη συνέχεια ζήτησαν από τον υπουργό να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους. Ο κ. Κουρουμπλής βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην συγκεκριμένη περιοχή.
CULTURE
Σφοδρή επίθεση Ντέιβιντ Σουίμερ στον Κάνιε Γουέστ: «Δεν πρέπει να του δίνεται βήμα»
09:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πετρούπολη: Άρπαξαν κοσμήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας
09:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεδριάζει η επιτροπή Δεοντολογίας για τους «11» - Στο κατώφλι της Βουλής νέα δικογραφία
09:28
ΕΛΛΑΔΑ
Πασχαλινό τραπέζι: Αυξήσεις «φωτιά» - Πού κυμαίνονται οι τιμές στο αρνί, πόσο θα κοστίσει η μαγειρίτσα (vid)
09:19
ΚΟΣΜΟΣ