ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ένταση σε ομιλία του Δ. Μάρδα στη Θεσσαλονίκη

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ένταση σε ομιλία του Δ. Μάρδα στη Θεσσαλονίκη
Seleo.gr

Ένταση προκλήθηκε με σκληρές εκφράσεις στην προγραμματισμένη ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να πιαστούν "στα χέρια" με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

seleo2

Πηγη:Seleo.gr

To κλίμα είναι ιδιαιτέρως τεταμένο ανάμεσα σους αγρότες οι οποίοι αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα .

Τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσουν συσκέψεις στα αγωνιστικά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα. Επόμενο σημείο συνάντησής του τα Τέμπη όπου θα αποφασίσουν τις νέες κινητοποιήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες προσανατολίζονται να κλείσουν επί δώδεκα ώρες την Κοιλάδα των Τεμπών.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά ότι θα λάβουν την απόφασή τους την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τη νέα σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου. Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου,δηλώνουν ότι το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα παραμένει ανοιχτό για τους αγρότες.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ