ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Ομάδες διασποράς της Ανομίας» ανέλαβαν την ευθύνη για μία σειρά επιθέσεων

Οι «Ομάδες διασποράς της Ανομίας» ανέλαβαν την ευθύνη για μία σειρά επιθέσεων
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Οι «Ομάδες διασποράς της Ανομίας» ανέβαλαν την ευθύνη για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέβαλαν την ευθύνη για τις παρακάτω επιθέσεις, τονίζοντας πως αποτέλεσαν «απάντηση στο τελεσίγραφο του Χρυσοχοΐδη»:

  • Εμπρηστικοί μηχανισμοί στην μαρίνα Αλίμου.

Όπως σημειώνουν, «επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος».

  • Επίθεση σε όχημα εταιρείας σεκιούριτι στο Περιστέρι.

Εξηγώντας αναφέρουν πως «οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος»

  • Επίθεση στην καφετέρια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ, Νίκου Ρωμανού.

«Τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί», τονίζεται στο κείμενο.

«Όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολης και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθημένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά», αναφέρουν.

Ολοκληρώνοντας, η ομάδα εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πολιτικούς κρατούμενους, στις καταλήψεις, και τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ