Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καβάλα – Σκάβουν για να βρουν... 4,2 εκατ. ευρώ
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης στα Αμισιανά της Καβάλας. Οι Αρχές ερευνούν, με σκαπτικό μηχάνημα, προαύλιο χώρο μίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ώστε να εντοπίσουν ποσό… 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε κλαπεί από ιδιοκτήτη εταιρείας security στις αρχές του χρόνου.
Ύστερα από μήνες ερευνών, η αστυνομία πραγματοποίησε χθες το πρωί αιφνιδιαστική επιχείρηση στην εν λόγω αντιπροσωπεία και συνέλαβε εκπροσώπους της, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kavalapost.gr.
Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, όταν άγνωστοι, που φορούσαν μάσκες, εισέβαλαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας security.
Υπό την πρόφαση ότι είχαν απαγάγει την κόρη του και υπό απειλή όπλου, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην εταιρεία και του απέσπασαν το τεράστιο ποσό.
Οι αστυνομικοί αναζητούν αυτά τα 4,2 εκατομμύρια και σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, έχει ήδη βρεθεί ένα στρατιωτικό λουκάνικο με περίπου 500.000 ευρώ.
«Παραμείνεται στο σπίτι»: Δραματικές εκκλήσεις για τις πυρκαγιές στον Καναδά - Τοξικός ο αέρας
23:16
Νέο σφυροκόπημα ΗΠΑ σε Ιράν: Θέλουν συνάντηση λέει ο Τραμπ - Κλειστό το Ορμούζ απαντά η Τεχεράνη
23:06
CNNi: Ερευνώνται τα κινητά στελεχών του Λευκού Οίκου - Ψάχνουν την διαρροή για το Air Force One
22:56
Αποκαταστάθηκε η παραλία της Σκάλας Ωρωπού μετά το αυθαίρετο μπάζωμα
22:50