Νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων
Νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθέτησε στην πλατεία Εξαρχείων ο δήμος Αθηναίων, δύο ημέρες μετά το κάψιμο του πρώτου, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης.
Υπενθυμίζεται ότι μια ομάδα αγνώστων το βράδυ της Τετάρτης έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων.
Στο μονταρισμένο βίντεο δύο λεπτών που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνονται αρκετά άτομα τα οποία βάζουν τη φωτιά στο δέντρο. Λίγο αργότερα, εμφανίζονται δυνάμεις των ΜΑΤ.
Μετά τον βανδαλισμό, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε προαναγγείλει ότι το δέντρο θα ξαναστηθεί στην πλατεία:
«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη την πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», ανέφερε η ανακοίνωση του δημάρχου.
Πολύ δύσκολη η επικοινωνία με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ λέει ο Πεζεσκιάν
22:55
Πώς θα επηρεάσει το Ελ Νίνιο την επισιτιστική ασφάλεια - Σχεδόν 49 εκατ. άνθρωποι ευάλωτοι
22:51
Η Γερμανία απέτρεψε ρωσικό σχέδιο δολοφονίας επικεφαλή εταιρείας drones που προμηθεύει το Κίεβο
22:48
Αποζημιώσεις- εξπρές στους πυρόπληκτους: Τα 600+ 6000 ευρώ, το επίδομα ενοικίου και ανακατασκευής
22:39