Τραγωδία στα Καλύβια: Νέα στοιχεία για τους τέσσερις θανάτους
Νέα στοιχεία για το πώς πέθαναν οι τέσσερις άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε αυτή την περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης.
Την Τετάρτη, μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.
Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Το πρωί της Παρασκευής ένας άλλος υπάλληλος της πτηνοτροφικής μονάδας βρήκε νεκρούς τους τέσσερις άντρες.
Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00