Δύο νεκροί σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο οδηγός ενός οχήματος που κινείτο με κατεύθυνση προς Χαλκιδική εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.
Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα προσπαθώντας να αποφύγει τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν εξετράπη της πορείας του. Τρία άτομα που ήταν εντός του οχήματος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Επί τόπου βρίσκονται Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή με την Τροχαία να παραμένει στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να γίνει αποκάθαρση του οδοστρώματος.
Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε τίθεται σε λειτουργία
02:00
Πρόστιμα και ποινές για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
01:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos - Ποιες «παγίδες» πρέπει να προσέξετε
00:30
Τραμπ: Για 47 χρόνια το Ιράν ήταν ο νταής στην Μέση Ανατολή - Τώρα είναι σε φυγή
23:59