Λάρισα: Κηρύχθηκε αρουραιόπληκτη - Μεγάλες οι ζημιές στις καλλιέργειες
Αρουραιόπληκτη κηρύχθηκε η Λάρισα, καθώς οι ζημιές που προκαλούνται στις καλλιέργειες των πολιτών όλο και πληθαίνουν.
Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας κηρύχθηκε αρουραιόπληκτη έως τις 30 Απριλίου του 2020 σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, ύστερα από το συνεχιζόμενο πρόβλημα ζημιών από αρουραίους, σε καλλιέργειες.
Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφέρεται για το θέμα ότι ζητήθηκε εγγράφως από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να καλύψει το κονδύλι για την εξασφάλιση των απαραίτητων φαρμάκων.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι δήμοι και οι Τοπικές Κοινότητες όπου υπάρχουν προβλήματα, καλούνται να συνδράμουν στο έργο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής με την συγκρότηση ειδικών συνεργείων για τον έγκαιρο εντοπισμό και την καταπολέμηση αρουραίων.
Ν. Κατσέλη: Πώς θα υπολογιστούν οι καταβολές που έχουν γίνει - Με μειωμένο τόκο οι επόμενες δόσεις
06:00
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00