Ηράκλειο: Έπεσε σε κώμα μέσα σε πλοίο που ερχόταν από τον Πειραιά
Κρατούμενος έπεσε σε κώμα στη διάρκεια μεταγωγής του με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά προς Ηράκλειο. Πρόκειται για κρατούμενο των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος είχε μεταχθεί στην Πάτρα για δικαστική του υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και ενώ φέρεται να είχε γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ο νεαρός κρατούμενος έπεσε να κοιμηθεί, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.
Διακομίστηκε άμεσα σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παρέμεινε αρκετές ημέρες.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κρατούμενος φέρεται να διέφυγε τον κίνδυνο.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, δεν αποκλείουν να ευθύνεται για την κατάστασή του κάποιος παθολογικός παράγοντας.
Ο ίδιος αναμένεται να δώσει κατάθεση, ενώ προς το παρόν εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42