Λάρισα: «Έντυσαν» τα δέντρα με παλτό και μπουφάν για καλό σκοπό
Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε η Πρωτοβουλία Λαρισαίων Πολιτών την Παρασκευή, καθώς τα μέλη της «έντυσαν» τα δέντρα στην πλατεία Ταχυδρομείου, στην Λάρισα, με μπουφάν και παλτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, η κίνηση «Φόρεσέ το» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης (International Human Solidarity Day.
Σκοπός του event ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές και η έμφαση στη δύναμη της αλληλεγγύης που συνιστά μία από τις θεμελιώδεις και παγκόσμιες αξίες, που θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε δρώμενο με ερασιτέχνες ηθοποιούς, εμπνευσμένο από το θέμα, υπό τον συντονισμό της Δώρας Παπαδούλη.
Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο, σε λίγο η συνάντηση με Γεραπετρίτη - Live όλες οι εξελίξεις
08:58
Βραβείο Γκονκούρ: Τα 8 μυθιστορήματα της βραχείας λίστας πέρασαν από ανιχνευτή Τεχνητής Νοημοσύνης
08:50
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία από την άρση απορρήτου - Τι έψαχνε η γιατρός στο ChatGPT τα κρίσιμα λεπτά
08:48
Τα Emmy εγκαταλείπουν την τηλεόραση και περνούν στο Prime Video
08:40