Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική
Πέντε μέλη κυκλώματος διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην Αττική, συνελήφθησαν την Πέμπτη μετά από συντονισμένης επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αθήνα, στην Καλλιθέα και στα Γλυκά Νερά.
Πρόκειται για έναν Έλληνα και τέσσερις αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 4,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 520 γραμμάρια ηρωίνης, 765 γραμμάρια άγνωστης σκόνης, πιθανότατα για νόθευση ηρωίνης, 13.570 ευρώ, ένα όπλο κρότου λάμψης, ένα πλαστό χαρτονόμισμα και πολλά άλλα πειστήρια.

Πηγή: ΕΛΑΣ
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για -κατά περίπτωση- παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών καθώς και για το αδίκημα της παραχάραξης χαρτονομισμάτων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41