Καρέ-καρέ η κινηματογραφική απόδραση 16χρονου από τις φυλακές Κορίνθου
Με έναν εντυπωσιακό τρόπο απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου ένας 16χρονος, ο οποίος αφού κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην ταράτσα, στη συνέχεια πήδηξε από ύψος περίπου 12 μέτρων και τράπηκε σε φυγή.
Συγκεκριμένα, ο 16χρονος είχε συλληφθεί πριν δύο ημέρες για κλοπές και σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αφού κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην ταράτσα των φυλακών, έκανε ένα άλμα από ύψος περίπου 10 έως 12 μέτρων χωρίς να τραυματιστεί.
Στη συνέχεια πήδηξε τον φράχτη του σωφρονιστικού καταστήματος και άρχισε να τρέχει στα χωράφια.
Αμέσως κινήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη προς το σημείο, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Στήθηκαν μπλόκα σε μεγάλους δρόμους άλλα και σε πιθανά σημεία διαφυγής, ενώ ύστερα από λίγη ώρα ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Η σύλληψή του έγινε πέντε χιλιόμετρα μακριά από τις φυλακές.
Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ
06:00
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00