Χριστούγεννα 2019: Το αδιαχώρητο σε Βαρβάκειο, Ερμού και τοπικές αγορές
Το αδιαχώρητο επικρατούσε από το πρωί στη Βαρβάκειο και στις τοπικές αγορές, καθώς χιλιάδες ήταν οι Αθηναίοι που βρέθηκαν στην αγορά για τα τελευταία ψώνια των Χριστουγέννων, αλλά και για να πετύχουν καλύτερες τιμές στα προϊόντα και εδέσματα.
Χιλιάδες καταναλωτές είτε έκαναν τις τελευταίες τους αγορές, είτε επέλεξαν να κάνουν βόλτα στην εορταστική Αθήνα.
Στη Βαρβάκειο, παρά τη μεγάλη προσέλευση του, οι κρεοπώλες εκτιμούν πτώση της αγοραστικής κίνησης της τάξεως του 40%, συγκριτικά με πέρσι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, η φθηνότερη γαλοπούλα που μπορούσαν να προμηθευτούν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, κόστιζε 5,98 ευρώ.
Γενικά, οι τιμές σε σχέση με πέρσι έχουν μικρές διαφοροποιήσεις, ενώ νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος του ΕΦΕΤ σε όλα τα κρεοπωλεία.
Το αδιαχώρητο επικράτησε και στην οδό Ερμού, στον εμπορικότερο πεζόδρομο της Αθήνας, με τα καταστήματα να κατεβάζουν ρολά στις 6 το απόγευμα.
Η Δανία επεκτείνει τη στρατιωτική θητεία από 4 σε 11 μήνες - Στο επίκεντρο η Γροιλανδία
19:19
Μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών
19:08
Άνδρας έκρυβε τη νεκρή μητέρα του σε καταψύκτη - Εισέπραττε τη σύνταξη και επιδόματά της
18:57
Liveblog: Καίγονται σπίτια στην Ψάθα - Οι φλόγες απειλούν οικισμό στη Λούμπα
18:55