Χριστούγεννα 2019: Το αδιαχώρητο σε Βαρβάκειο, Ερμού και τοπικές αγορές
Το αδιαχώρητο επικρατούσε από το πρωί στη Βαρβάκειο και στις τοπικές αγορές, καθώς χιλιάδες ήταν οι Αθηναίοι που βρέθηκαν στην αγορά για τα τελευταία ψώνια των Χριστουγέννων, αλλά και για να πετύχουν καλύτερες τιμές στα προϊόντα και εδέσματα.
Χιλιάδες καταναλωτές είτε έκαναν τις τελευταίες τους αγορές, είτε επέλεξαν να κάνουν βόλτα στην εορταστική Αθήνα.
Στη Βαρβάκειο, παρά τη μεγάλη προσέλευση του, οι κρεοπώλες εκτιμούν πτώση της αγοραστικής κίνησης της τάξεως του 40%, συγκριτικά με πέρσι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, η φθηνότερη γαλοπούλα που μπορούσαν να προμηθευτούν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, κόστιζε 5,98 ευρώ.
Γενικά, οι τιμές σε σχέση με πέρσι έχουν μικρές διαφοροποιήσεις, ενώ νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος του ΕΦΕΤ σε όλα τα κρεοπωλεία.
Το αδιαχώρητο επικράτησε και στην οδό Ερμού, στον εμπορικότερο πεζόδρομο της Αθήνας, με τα καταστήματα να κατεβάζουν ρολά στις 6 το απόγευμα.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Ολοκληρώνονται την Τετάρτη Βουλή οι εργασίες της επιτροπής
15:23
Στις εκδηλώσεις για την ημέρα της Βαστίλης ο Μητσοτάκης - Ελληνικό «χρώμα» στην παρέλαση
15:12
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σαλμονέλα - Τα συμπτώματα και πώς να την αποφύγετε
15:02
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
14:59