Χειροπέδες σε 32χρονη για απάτη: Παρίστανε την εκπρόσωπο των Παιδικών Χωριών SOS
Με το πρόσχημα ότι συγκέντρωνε χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS, μια 32χρονη επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα πουλώντας ζαχαρώδη προϊόντα, αλλά η απάτη της έγινε αντιληπτή και κατάληξε με χειροπέδες.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η 32χρονη πήγε προχθές σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο και προσποιούμενη την εκπρόσωπο του παραπάνω φιλανθρωπικού οργανισμού, που πουλάει ζαχαρώδη προϊόντα για οικονομική ενίσχυση, προσπάθησε να εξαπατήσει την ιδιοκτήτρια, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς εκείνη επικοινώνησε με τον οργανισμό και αποκάλυψε την απάτη.
Αμέσως τηλεφώνησε στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η 32χρονη συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην περιοχή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 32χρονης, από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Αλλαγές από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30