Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι πέταξαν ηλεκτρικά πατίνια στο Θερμαϊκό
Προβληματισμό προκαλεί στις τοπικές αρχές της Θεσσαλονίκης η κίνηση ορισμένων επιτηδείων να πετούν ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια στη θάλασσα του Θερμαϊκού, ρυπαίνοντας, ουσιαστικά, το βυθό στην περιοχή της Παλαιάς Παραλίας, σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes.gr, στο θαλάσσιο χώρο που εκτείνεται η παραλιακή λεωφόρος Νίκης, βρίσκονται πεταμένα στο βυθό πολλά ηλεκτρικά πατίνια.
Τα πατίνια βρίσκονται στο νερό βρίσκονται στο νερό για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα και προφανώς θα έχουν αρχίσει να οξειδώνονται, με αποτέλεσμα να κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη απομάκρυνσης τους.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, από το ύψος της Α΄ προβλήτας του λιμανιού μέχρι και τον Λευκό Πύργο υπολογίζεται ότι έχουν ριχτεί στο Θερμαϊκό περισσότερα από 15 πατίνια.
SPONSORED
«Προφητείες» για νέα μεγάλη κρίση στις αγορές – Καμπανάκια από αναλυτές
07:26
Eurovision 2026: Η πρώτη δήλωση Ακύλα - «Έδωσα το 100% του εαυτού μου, αλλά πάλι... κουβά»
07:15
Το παρασκήνιο της ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ - Βγήκαν «μαχαίρια» με φόντο το κόμμα Τσίπρα
07:05
Καιρός: Γενικά αίθριος με συννεφιά και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας
07:00