Λαχτάρισαν οι επιβάτες: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Superfast XI
Κανονικά συνεχίζει το δρομολόγιό του για την Ιταλία, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superfast XI», στο οποίο σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, παρουσιάστηκε πρόβλημα στα φίλτρα πετρελαίου σε μία από τις μηχανές του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για λίγη ώρα ανατολικά της Ιθάκης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο πλοίαρχος του πλοίου δεν αιτήθηκε κάποια συνδρομή, ενώ στο «Superfast XI» επιβαίνουν 173 επιβάτες εκ των οποίων 77 άτομα πλήρωμα και 90 ΙΧ οχήματα.
Το πλοίο ξεκίνησε το μεσημέρι από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία και ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα.
Σερα απόσταση 1,5 σχεδόν ώρας διαδρομής από την Πάτρα, στο πλοίο έγινε μπλακ άουτ. Έσβησαν όλες οι μηχανές και τα φώτα και μόνο τα φώτα ασφαλείας παρέμειναν ανοιχτά, ενώ ο καπετάνιος ενημέρωσε τους επιβάτες πως η βλάβη θα αποκατασταθεί.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00