«Ζηνοβία»: Χιόνισε για πρώτη φορά στη Σύμη
Η «Ζηνοβία», το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει από χθες ολόκληρη τη χώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις, στρώνοντας στα λευκά πολλές περιοχές, δεν άφησε ανεπηρέαστη και τη Σύμη. Το ακριτικό νησί, σύμφωνα με τους κατοίκους, «ντύθηκε στα λευκά» για πρώτη φορά.
Λόγω του πρωτοφανούς αυτού γεγονότος για το νησί, αμέσως κυκλοφόρησαν τα σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεο που τράβηξε το Symi Tv με τους χιονισμένους δρόμους είναι εντυπωσιακά.
H κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα έως την Τρίτη, ενώ το νέο κύμα χιονοπτώσεων αναμένεται από τις βραδινές ώρες σήμερα, Κυριακή.
Την Τρίτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με παράλληλη πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στις υπόλοιπες περιοχές, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τη Δευτέρα κατά τόπους και τα δέκα μποφόρ.
Τελευταία ευκαιρία για την επικαιροποίηση των ΚΑΔ από τις επιχειρήσεις - Παράταση έως 30/10
16:55
Πούτιν: Εξετάζεται συνεργασία με την Ουάσιγκτον για την Αρκτική - Ρωσικό ντίζελ πλέει προς στις ΗΠΑ
16:47
«Να πληρώσω και να φύγω...» - Ο ιδιοκτήτης της Pizza Fan αρνήθηκε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή
16:38
Ο «οδηγός» της ΕΣΕΕ για το Equal Pay - Τι αλλάζει στα μισθολόγια των εταιρειών
16:31