ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Τι αποκαλύπτουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Τι αποκαλύπτουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για την περίεργη υπόθεση στα Πετράλωνα, μετά από την ομολογία ενός 20χρονου ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται αχνά η φιγούρα του φερόμενου ως δράστη κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και τις εκτεταμένες έρευνες στη χωματερή Άνω Λιοσίων, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της σορού του 52χρονου.

Δείτε το βίντεο που έφερε στο «φως» η ΕΡΤ



Στον εισαγγελέα ο 20χρονος

Σήμερα το απόγευμα, και πιο συγκεκριμένα στις 17:00, ο 20χρονος από τα Πετράλωνα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο νεαρός είπε πως δολοφόνησε τον 52χρονο επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και πολύ καιρό και τελικά την Παρασκευή, την ώρα που ο νονός του κοιμόταν, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Κατά τα λεγόμενά του, αμέσως μετά πέταξε το μαχαίρι.

Εμφανίστηκε δε, βέβαιος ότι οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το βρουν ποτέ.

Αμέσως μετά την ομολογία του 20χρονου το Σάββατο, οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο των κάδων που υπέδειξε ο φερόμενος ως δράστης.

Ωστόσο δεν εντοπίστηκε τίποτε και έκτοτε πραγματοποιούνται έρευνες στη χωματερή για τον εντοπισμό της σορού του 52χρονου, με την ελπίδα να καταφέρουν να «φωτίσουν» την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Εντοπίστηκε η μητέρα του 20χρονου

Την Κυριακή οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν και τη μητέρα του 20χρονου, την οποία αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή.

Και αυτό επειδή υπήρχε μαρτυρία ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από κάποιες ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου.

Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ