ΕΛΛΑΔΑ

«Είπα στη μητέρα μου να φύγει από το σπίτι»: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Πετράλωνα

«Είπα στη μητέρα μου να φύγει από το σπίτι»: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Πετράλωνα
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ NEWS

«Το έκανα εγώ και ο εαυτός μου…»: αυτή τη φράση επαναλάμβανε συνεχώς κατά τη φρικιαστική περιγραφή του στους αστυνομικούς ο 20χρονος από τα Πετράλωνα, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια το νονό του την περασμένη εβδομάδα.

Ο 20χρονος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος από την πρώτη μαχαιριά στο λαιμό του 52χρονου την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέχρι και τη στιγμή που κατέβασε μέσα σε σακούλες το τεμαχισμένο σώμα του θύματος και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του.

Περιέγραψε το πώς ήταν η ζωή του τα τελευταία 10 χρόνια που ζούσε με τον 52χρονο και τη μητέρα του και αναφέρθηκε πολλές φορές στους έντονους διαπληκτισμούς που είχαν. Υποστήριξε δε, πώς έφθαναν μέχρι και τον ξυλοδαρμό.

Ο 20χρονος, που πάσχει από ψυχιατρική νόσο και είχε νοσηλευτεί σε κλινικές, περιέγραψε επίσης τους ξυλοδαρμούς της μητέρας του από τον 52χρονο -ακόμη, όπως είπε, και την ημέρα της δολοφονίας.

«Συχνά με χτυπούσε και την ημέρα εκείνη (σ.σ. της δολοφονίας), χτύπησε ξανά και τη μητέρα μου. Τον είδα που τη χτύπησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την περιγραφή του, όταν σκότωσε το νονό του, η μητέρα του ήταν στο σπίτι αλλά δεν κατάλαβε τίποτα γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο.

«Κοιμόταν και τον χτύπησα στο λαιμό με ένα μπαλτά. Μετά τον σκέπασα με μια κουβέρτα και πήγα και είπα της μητέρας μου να φύγει από το σπίτι» είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, η γυναίκα, που επίσης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και τώρα νοσηλεύεται σε κλινική, η γυναίκα πράγματι έφυγε από το διαμέρισμα και άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους.

Κατάλαβε δε, ότι κάτι είχε συμβεί και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις θαμώνων καφενείου, είπε ότι ο γιος της σκότωσε τον 52χρονο.

Η περιγραφή του 20χρονου για το πώς προχώρησε στον τεμαχισμό του πτώματος είναι πραγματικά ανατριχιαστική και για ευνόητους λόγους, το CNN Greece δεν θα την αναπαραγάγει.

Στο σπίτι του εγκλήματος εντοπίστηκε ένας μπαλτάς, ο οποίος ήταν, όμως, πλυμένος και καθαρός και έτσι δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν πράγματι είναι το φονικό όπλο.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 20χρονο σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ